Loading...

Selidbe Crna Gora

Organizujemo medjunarodne selidbe po principu ključ u ruku ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara. Preseljavam u sve zemlje u Evropi i regionu. Za uslugu selidbe Crna Gora – Srbija – Crna Gora – kontaktirajte nas! Vršimo selidbe u oba smera iz Srbije u Crnu goru i iz Crne Gore u Srbiju

Preseljenje u Crnu Goru je jedna od najboljih odluka koje možete donijeti u životu iz raznih razloga. Živjeti na primorju, okruženi prekrasnom crnogorskom prirodom, dok iskusite njihovu kulturu, domaća hrana i piće mogu biti savršena stvar za vašu dušu i um.

blank

Ova evropska zemlja, uz Jadransko more, je neverovatno mesto za opuštanje, istraživanje njene bogate istorije i važnih istorijskih znamenitosti. Možete uživati u brojnim zabavnim aktivnostima na vodi ili kopnu, i osjećati se kao pravi domaći građanin među ljubaznim ljudima Crne Gore.

Nakon dobre pripreme koja uključuje svu potrebnu dokumentaciju, dobro je napraviti detaljnu kontrolnu listu koraka selidbe Crna Gora kako biste imali dobru kontrolu nad celim procesom selidbe.

Evo kako bi ta lista Selidbe Crna Goratrebalo da izgleda:

Prijavite se na vreme, mesecima pre dolaska
Unajmite advokata i agenta za nekretnine koji će vam pomoći da pronađete nekretninu
Pronađite dobru firmu za selidbe
Informišite se o svim poreskim i zakonskim zahtevima
Otvorite bankovni račun u Crnoj Gori
Saznajte kako ceo sistem funkcioniše u ovoj zemlji
Kada napravite kontrolnu listu, vreme je za akciju!

Selidba u Crnu Goru – dobar izbor

Crna Gora ima veoma stabilnu ekonomiju, koristi euro kao svoju valutu i ​​ima niske poreze na preduzeća i prihode. Poreske stope su najniže u regionu i jedne od najnižih u cijeloj Evropi, što Crnu Goru čini odličnim mjestom za ulaganje u nekretnine i početak svog iseljeničkog života.

blank

Crna Gora se takođe može pohvaliti niskim troškovima života – mnogo nižim od onih u zapadnoevropskim zemljama kada su u pitanju svakodnevni životni troškovi kao što su prevoz, namirnice i druge potrepštine, kao i kada je u pitanju kupovina imovine i plaćanje računa.

Blaga klima i prelijepa priroda su drugi aspekti koji Crnu Goru čine odličnim mjestom za život. Sa svojih 240 sunčanih dana u godini, ova zemlja je zaista prelepo mesto ne samo da provedete svoj odmor, već i da uživate tokom cele godine. Zbog toga svake godine privlači mnoge turiste i iseljenike.