Loading...

Selidbe inostranstvo - medjunarodne selidbe

Selidbe inostrantvo, bez obzira odakle ste ili odakle idete, nikada nije lako. Osim što se brinete za uobičajene zadatke tokom svake selidbe – čišćenje celog doma, pakovanje vrednosti i označavanje svih vaših kutija za selidbe – morate se pridržavati pravila i propisa zemlje u koju se preseljavate. Ovo može zvučati jednostavno, ali zapravo nije. Morate osigurati da su vaše dragocenosti sigurne tokom cele selidbe i da ste upoznati s carinskim politikama dve zemlje. Ovo su samo neki od razloga zašto biste definitivno trebali unajmiti profesionalnu agenciju za selidbe u inostranstvo.

selidbe-inostranstvo

Saveti selidbe inostranstvo

Danas zapravo posluje mnogo kompanija koje se bave selidbama. To će vam biti lako da pronađete u vašem okruženju ili preko interneta. Međutim, pošto ćete za selidbu morati da iskoristite vaš teško zarađeni novac, morate biti oprezni koju ćete agenciju unajmiti za inostrano preseljenje. Da bi vam pomogao da postignete taj cilj i osigurate da ćete moći da angažujete najbolju firmu za selidbe, sledite ove savete:

  • Tražite najmanje tri ponude za selidbe inostranstvo
  • Zahtevati transparentnost od agencija za medjunarodne selidbe
  • Raspitajte se o drugim međunarodnim uslovima selidbe
  • Stavite sve na papir oko selidbe inostranstvo

Tražite najmanje tri ponude za selidbe inostranstvo

Kao što je već pomenuto, danas postoji mnogo agencija za usluge medjunarodne selidbe. Dok su neki od njih još uvijek novi u poslovnoj areni, drugi djeluju već godinama.  tražite preporuke od svojih prijatelja i porodice i koristite internet kao resurs.

Vaše stvari su sigurne sa nama jer su osigurane

Kada već imate imena kompanjija za medjunarodno preseljenje koje se kreću, dobijte njihove kontakt informacije i pitajte ih o njihovom poslovanju. Obično, međunarodne selidbene kompanije će nuditi besplatne ponude tako da budete sigurni da koristite takve usluge.

Zahtevati transparentnost od agencija za medjunarodne selidbe

Jedna od posljednjih stvari koje želite da doživite kada se selite u drugu zemlju je plaćanje neočekivanih troškova i naknada. Ako niste finansijski pripremljeni, završićete kao dugovi ili ćete doći u finansijsku krizu zbog vašeg međunarodne selidbe. Jednostavan način da se to spreči jeste traženje od međunarodnih kompanija koje se bave selidbama o različitim naknadama koje ćete možda platiti.

Mi završavamo kompletnu papirologiju oko selidbe

Da li je carinjenje uključeno u naknadu ili ćete to platiti odvojeno? Koji je njihov vremenski okvir za selidbe? Kada budete imali odgovore na ova pitanja, imat ćete i mir uma jer znate koliko se treba pripremiti.

Raspitajte se o drugim međunarodnim uslovima selidbe

Ne morate biti raketni naučnik da biste znali koliko je stresana međunarodna selidba. Osim što osiguravate stanje vaših dragocenosti, morate raditi i na dokumentima koje može zahtevati zemlja u kojoj se preseljavate. Većina međunarodnih agencija za selidbe su različite, nudeći različite usluge kako bi vaša selidba bila laka i brza. Ako je ovo vaš prvi put da se preselite u drugu zemlju, pitajte međunarodnu selidbenu kompaniju da li vam mogu pomoći u imigracionim zahtevima, transportu valuta i uslugama otpakivanja. Koliko god je to moguće, trebalo bi da angažujete međunarodnu selidbenu kompaniju koja radi kao sve na jednom mestu za sve vaše globalne selidbene potrebe. Takava agencija smo mi pa nas možete odmah kontaktirati!

Prednosti saradnje sa nama

Naš cilj je da preselimo svakoga po najpovoljnijoj ceni medjunarodne selidbe, ali da sve strane budu zadovoljni i Vi i mi. Dobar glas o selidbama donosi nam još više posla i vrlo nam je važna reputacija. Zato konstatno unapređujemo svoju uslugu.

Informacije koje će Vam možda biti korisne

Selidbe Beč, Grac, Salcburg, Insbruk
selidba kancelarija
Free vodič - selidba u Holandiju