Loading...

Selidbe Nemčka - Srbija - Nemačka

Iz Nemačke u Srbiju ili iz Srbije u Nemačku

Selidbe Nemacka

Ako se selite u Nemačku, usluge  naše agencije za medjunarodne selidbe mogu vam pomoći da se preselite jednostavno, brzo i laku uz povoljne cene medjunarodnih selidbi. Mi smo spremni uvek za selidbe jer radimo 24 sata svih sedam dana u nedelji a mođemo vas preseliti sa bilo kojeg mesta na svetu i da organizujemo vašu selidbu u Nemačku ili vašu selidbu iz Nemacke za Srbiju ili bilo koju drugu zemlju.

Izbegavajte stres zbog vaše selidbe Nemačka

Naša kompajina za selidbe imaja dugogodišnje iskustvo u međunarodnim selidbama i mogu vam ponuditi naš individualni pristup za vaše potrebe preseljenja. Ne morate više da brinete. Samo ispunite jednostavan obrazac, odaberite najbolju ponudu i pustite međunarodne profesionalce koji se bave selidbama inostranstvo da rade s vama. Potrebno je da naznačite iz koje zemlje se selite u Nemačku ili odakle u koju zemlju se selite u Nemacku. Ovo napominjemo jer smo radili već nekoliko selidbi na relaciji Nemacka – Svajcarska.

Prednosti medjunarodne selidbe sa našom agencijom

  • podnesete zahtev za besplatnu procenu selidbe u / iz Nemacke
  • nemate obaveza prema nama ukoliko vam naša usluga ne odgovara
  • garancija na uslugu i vaše stvari
  • osiguranje svih vaših selidbenih stvari
  • stedite novac i svoje vreme
  • sve zavrzlame oko carine i spedicije mi završavamo

Preseljenje u Nemacku i formalnosti

Ako se selite u Nemačku, prvo o čemu biste trebali razmisliti je vaša viza. Ljudima koji žive u nekoj od zemalja članica EU nije potrebna viza, već samo važeći pasoš ili lična karta.

Radna dozvola u Nemačkoj

blankBoravite li u Nemačkoj duže od tri meseca, možete podneti zahtev za dozvolu boravka, nakon čega je vrlo jednostavno dobiti dozvolu za rad. U Nemačkoj postoje različite vrste dozvole za rad kao što su opšta radna dozvola za rad, specijalna profesionalna nemačka radna dozvola, radna dozvola za samozaposlene u Nemačkoj, nemačka radna viza za državljane EU, radna dozvola „Van Der Elst“ Nemačka i neke druge, zavisno od vaše svrhe selidbe u Nemacku.

Međutim, osnovna dokumenta potrebna za radnu dozvolu su:

  • Uverenje o registraciji (Meldebescheinigung)
  • Boravišna dozvola (Auftenhaltserlaubnis)
  • Dokaz o ponudi za posao, tj. overeno pismo poslodavca

Gde živeti nakon preseljenja u Nemačku

Nemačka je podeljena u 16 ​​država sa prestonicama. Kada se selite u Nemačku, često je teško naći posao bez da govorite napredni nemački. Međutim, lakše je naći posao u većim međunarodnim kompanijama ili korporacijama koje imaju engleski jezik kao korporativni jezik.

Ova preduzeća su često locirana u većim industrijski razvijenim gradovima. To uključuje Frankfurt, Berlin, Hamburg, Štutgart, Minhen i Hanover. To su često dobri izbori kada razmislite o potencijalnim gradovima za vašu selidbu u Nemacku.

Brza i transparentna ponuda za selidbe Nemacka

Agencija za selidbe Jeftine selidbe Beograd će vam pomoći da uštedite svoje vreme sa međunarodnim selidbama. Samo popunite jednostavan obrazac i dobićete odgovor sa željenom opcijom telefona ili e-pošte. Izaberite najbolje međunarodne selidbene usluge i cene za vaše potrebe!