Loading...

Cene selidbe lokalne i medjunarodne

Selidbe cena, sigurno prvo pomislite na tu stavku. Ako se suočite sa selidbom i ne znate kako ćete svo svoje domaćinstvo prebaciti s jednog mesta na drugo, profesionalna agencija za selidbe može učiniti da vaše brige nestanu. Svako premeštanje do 5o kilometara ili manje je kategorisano kao “lokalno preseljenje”; dužim selidbama se smatraju selidbe na velike udaljenosti ili se smatraju međudržavnim selidbama prilikom prelaska državnih granica. Cene selidbe zavise od dužine puta prevoza vaših stvari. Lokalne agencije za selidbe pružaju niz usluga kako bi vam olakšale život tokom naporno stresnog vremena.

Angažujte profesionalnu agenciju za selidbe – smanjte selidbe cena stavku

Zvuč možda smešno. ali angažovanjem profesionalaca smanjute stavku selidbe cena. Profesionalne agencije za transport i selidbe vas mogu kompletno spakovatiti i prevoziti. Jedini posao koji zaista trebate da uradite je da zaposlite profesionalnu agenciju za selidbe. Sve bi trebalo biti osigurano i sigurno ćemo rukovati vašim selidbenim stvarima, tako da će veća verovatnoća biti da će vaša kolekcija keramike preživeti nego u komšiji ili u rukama vaših prijatelja.

Kada su u pitanju medjunarodne selidbe, cena medjunarodne selidbe najviše zavisi od zemlje i kilometraže koja se prelazi. Da li je potrebno pakovanje i raspakivanje, je minorno povećanje cene selidbe.

selidbe-cena

Kako to sve funkcioniše u praksi?

Evo nekih usluga koje vam kompanije za selidbe mogu da pruže, a odmah da nešto razjasnimo cene selidbe su različite i ne postoje dve iste selidbe.

  • Kompletna usluga selidbe - ključ u ruke
  • Selidbe specijalnog tereta
  • Skladištenje stvari za selidbu
  • Selidbe na duže relacije
  • Selidba od vrata do vrata - vi pakujete i raspakujete svoje stvari

Kompletna usluga selidbe

KLJUČ U RUKE

Naša agencija za selidbe bavi se svim aspektima vaše selidbe: pakuje vaše stvari, utovaruje ih u vozilo za selidbe, prevozi stvari na novu lokaciju, istovarauje, a zatim čak i otpakuje kutije na vašoj novoj lokaciji.

Skladištenje stvari zbog selidbe ili renoviranja stana

SIGURNOST STVARI U MAGACINU

Naša kompanija za selidbe može ponuditi skladištenje po nižim cenama ako istovremeno spajate naše usluge skladištenja i usluge selidbe.

Selidbe specijalnog i teškog tereta

POSEBNO SE ODREĐUJE CENA

Delikatni i predimenzionirani predmeti, poput ormana od punog drveta ili dječjeg klavira, zahtijevaju posebno rukovanje. Za premještanje ovih predmeta može se naplatiti dodatna naknada, jer je za sigurno transportovanje bez oštećenja važna tehnička stručnost.

Selidbe na duže relacije

MEĐUGRADSKE SELIDBE

Agencija za selidbe mogu voziti vaše stvari po celoj zemlji umesto vas. Selidbe na duže relacije često se naplaćuje po broju stvari, a ukupna kilometraža utiče na cenu.

Pakovanje stvari

KUTIJE ZA PAKOVANJE

Radnici za selidbe mogu isporučiti sve vaše kutije za selidbe i radnu snagu za njihovo spakovanje. Različite veličine kutija imaju različite maloprodajne cene i cene pakovanja. Sadržaj kutija će uticati na brzinu pakovanja. Na primer, porculan ili stakleni predmeti, posteljina ili knjige imaju različite cene pakovanja po kutiji.

Selidba od vrata do vrata

STANDARDNA SELIDBE

Spakujete sopstvene kutije. Radnici za selidbe utovaruju kamion sa vašim stvarima i istovaraju kutije za vas na vašoj novoj lokaciji. Vi sami raspakujete svoje stvari. Nešto je jeftinije, ali selidba ključ u ruke je mnogo brža i efikasnija

Manja cena selidbe prividna ušteda

Ako se selite bilo gde u istom gradu – ili u jedan obližnji – verovatno ćete sarađivati sa lokalnom agencijom za selidbe. Za svoje lokalne selidbe možete birati između različitih nivoa usluge. Koji ste nivo usluge odabrali zavisiće od vašeg budžeta i koliko vam je potrebna pomoć. Od toga i zavise cene selidbe.

Jednostavne usluge selidbe mogu samo uključivati pomoć nekome da istovara prevozene stvari u skladište. Prelazak na kompletnu uslugu može da uključuje kompletno spakovanje kuće, utovar, premeštanje, istovar i raspakiranje. Ili možete unajmiti kompaniju da spakuje kutije za vas ako vam treba nekoliko dodatnih kompleta ruku. Prelazak sa potpunom uslugom košta više, ali vam štedi vreme – što za mnoge ljude predstavlja novac.

Trošenje više na selidbu koji pruža punu uslugu zapravo vam može uštedeti novac oslobađajući dragocjeno slobodno vrijeme za posao, porodicu ili preko potreban odmor.

Ako planirate da se selite pozovite nas da se dogovorimo ko cene selidbe, sigurni smo da ćemo pronaći rešenje na obostrano zadovoljstvo.

I još nešto ne tražite agenciju za medjunarodne selidbe tako što gledate prvo selidbe cena.